Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
God til fisk, fjerkræ og grillet svinekød.
Sådan gør du:
  1. Hak løget, og skær de rensede rabarberstilke i 1 cm tykke skiver. Svits løget i olien 3-4 min., til det er blødt, men uden at det tager særlig farve. Svits kort rabarberne med. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen sukker og eddike. Kog saucen sammen ca. 5 min.
  2. Tilsæt sukker og eddike, og kog yderligere ca. 5 min. Smag til med salt og peber samt evt. ekstra sukker efter smag. Fjern laurbærbladet. Saucen kan serveres varm eller kold.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it