Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel rabarberne i en bradepande på bagepapir. Drys 2 spsk. sukker over, og stil dem i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i 15 min. Kom rabarber og saft i en skål, og afkøl det.
  2. Kom smør, sukker, citronsaft og vaniljekorn i en gryde, og smelt det sammen ved lav varme. Kom hvedemel, bagepulver og malede mandler i en skål. Rør den varme smørblanding i. Rør et æg i ad gangen. Kom dejen i en springform foret med bagepapir (se pavlova). Fordel rabarberne og saften over kagen. Pres det lidt ned i dejen.
  3. Bag kagen ved 175 gr. ca. 50-60 min.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it