Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær rabarberne i tynde skiver, og kog langsomt rabarber og sukker op i en gryde. Lad det simre et par min., og lad herefter rabarberne køle af.
  2. Rist de smuttede hele mandler gyldne på en tør pande, og hak dem fint. Riv marcipanen på råkostjernet, og rør det ud i mælken til en jævn masse.
  3. Pisk æggehviderne meget stive, og kom 3 spsk. flormelis i lidt efter lidt. Bland resten af flormelissen og mandlerne. Rør mandelblandingen sammen med marcipanblandingen, og vend de stiftpiskede hvider i. Fordel dejen på smurt bagepapir i en firkant 40 x 40 cm. Bag bunden ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Vend bunden over på et sukkerdrysset stykke bagepapir. Fjern det andet stykke bagepapir forsigtigt, og skær bunden i 3 ens stykker.
  4. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Tag den op, og smelt den i mikroovn eller over vandbad i det vand, der følger med. Rør lidt af kompotten i, og rør denne blanding i resten af kompotten. Pisk fløden stiv, og vend den i kompotten. Fordel fyldet mellem de 3 bunde. Lad kagen hvile tildækket i køleskab ca. 4 timer eller natten over. Drys den med sigtet flormelis, og skær den i tern.
Velbekomme!
Annonce
Pin it