Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rabarberfool: Kog rabarber, sukker, vand og kanel sammen i en gryde i ca. 10 min. Afkøl det.
  2. Vend rabarberblanding og creme sammen. Fordel det i portionsglas, og servér med trekantkagerne herunder.
  3. Trekantkager: Kom smuttede mandler i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i 8-10 min. Afkøl dem. Hak mandlerne meget fint i en blender eller foodprocessor.
  4. Smuldr smørret i mel og blendede mandler blandet med flormelis. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min.
  5. Udrul dejen i ca. 1⁄4 cm’s tykkelse, og skær trekanter ud, ca. 8 cm på den længste side.
  6. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe.
  7. Rør glasuren sammen, og smør den på 8 af kagerne. Pynt evt. kanterne af kagerne med lidt sigtet flormelis.
  8. Server de pyntede kager til rabarberfoolen. Resten af kagerne kan gemmes i en kagedåse.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it