Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Den syrlige rabarbersmag giver et herligt modspil til de dejlige, søde kager.
Sådan gør du:
  1. Fordel rabarberskiverne i en smurt bradepande. Drys med 2 spsk. sukker. Stil dem i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 10 min. Lad dem køle af. Tag 50 g fra til pynt.
  2. Pisk æg og sukker skummende. Pisk blødt smør i. Tilsæt hvid chokolade, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker til æggemassen. Rør mælken i. Vend rabarberne i. Hvis der er dannet saft ved rabarberne, kommer du også det i.
  3. Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne ved 175 gr i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
  4. Rør glasuren sammen, og farv den evt. lyserød med lidt levnedsmiddelfarve. Fordel glasuren på kagerne. Pynt med ovnbagte rabarber og evt. med kvarte jordbær og frisk mynte.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it