Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Rabarbercrumble med marcipan
Rabarbercrumble
6 personer
Rabarbercrumble
600 g rabarber
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g sukker
Drys:
1 spsk. sukker
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
  2. Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
  3. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server kagen lun eller kold med flødeskum til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it