Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Denne amerikanske rabarberpie er en ægte klassiker, som smager helt fantastisk.
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet. Saml dejen med ægget. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Rul lidt mere end halvdelen af dejen ud, og for en smurt tærteform (22 cm i diameter) hermed.
  2. Bland rabarberne godt med sukker og hvedemel, og fordel det i tærtebunden. Fordel smørklatter over. Rul resten af dejen ud, og læg det over tærten som låg. Snit nogle huller i dejen.
  3. Bag pie'en ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Server kagen afkølet med flødeskum og evt. jordbær til.
Tips!
En slip let tærteform med løs bund, gør det nemt at løsne pie'en og skære den i pæne stykker.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it