Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Klassiker, som aldrig går af mode, for den er både nem og lækker.
Portvinstærte
4-6 personer
1 æg
3 spsk. sukker
2 spsk. mel
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
Fyld og pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker hvidt. Sigt mel, kartoffelmel, kakao og bagepulver over massen og tilsæt nødderne. Vend det hele sammen med dejskraberen, pas på, at der ikke er mel-lommer i dejen.
  2. Spænd et stykke bagepapir over bunden i en springform (20 cm), og smør kanten. Bred dejen ud i formen, og bag kagen ved 200 gr. i ca. 6 min. Lad bunden køle helt af.
  3. Ælt marcipanen let, drys den og bordet med lidt flormelis og rul marcipanen ud. Stik eller skær marcipanen ud i en cirkel (ca. 22 cm).
  4. Pisk fløden stiv, og smag den til med portvin. Læg bunden på serveringsfadet, top fløden op, og dæk med marcipanen. Stil kagen koldt, til den skal serveres.
Tips!
Bunden og marcipanlåget kan laves færdige flere dage inden, kagen skal serveres.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it