Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Det her er en herlig, tung engelsk kage, der er pakket med julens krydderier og skøn tørret frugt.
Sådan gør du:
  1. Kog portvinen op, hæld den over krydderier, og lad den køle af i nogle timer. Bland lyse rosiner, korender, alm. rosiner, pyntebær og appelsinskal, og si den krydrede portvin over. Lad det trække 8-12 timer, og hæld det hele i en si. Lad vinen løbe fra, og pres med en ske for at få så meget væde som muligt med. Gem både væde og frugter.
  2. Rør smør og farin cremet. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt lidt af melet, hvis blandingen skiller. Rør resten af melet i dejen sammen med revet appelsinskal, krydderier og al den drænede frugt.
  3. Fyld dejen i en velsmurt springform (22 cm), der er foret med dobbelt bagepapir. Bag kagen ved 160 gr. i ca. 30 min. Dæmp varmen til 150 gr., og bag videre i ca. 1½ time. Lad kagen køle helt af i formen. Pak den i bagepapir og plast, og stil den på køl, til den skal bruges.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it