Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog portvinen op, hæld den over krydderier, og lad den køle af i nogle timer. Bland lyse rosiner, korender, alm. rosiner, pyntebær og appelsinskal, og si den krydrede portvin over. Lad det trække 8-12 timer, og hæld det hele i en si. Lad vinen løbe fra, og pres med en ske for at få så meget væde som muligt med. Gem både væde og frugter.
  2. Rør smør og farin cremet. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt lidt af melet, hvis blandingen skiller. Rør resten af melet i dejen sammen med revet appelsinskal, krydderier og al den drænede frugt.
  3. Fyld dejen i en velsmurt springform (22 cm), der er foret med dobbelt bagepapir. Bag kagen ved 160 gr. i ca. 30 min. Dæmp varmen til 150 gr., og bag videre i ca. 1½ time. Lad kagen køle helt af i formen. Pak den i bagepapir og plast, og stil den på køl, til den skal bruges.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk