Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørTærter, pizza og madpandekager
Lækker frokost- eller natmad, skriver Bente Petersen om denne tærte, der serveres til et glas hvidvin.
Sådan gør du:
  1. Tø dejen op, læg de to plader oven på hinanden, og rul dem ud til ca. 35 x 35 cm. Læg dejen i en tærteform (ca. 22 cm), og lad den hvile, mens ovnen bliver varm, og porrerne gøres klar.
  2. Svits porrerne i olie sammen med timianblade, til de er møre og tørre. Pisk æggene sammen med salt og peber.
  3. Rør porrerne sammen med æg, ost og mel. Skær kanten af dejen til, og hæld porrer og æg i formen. Bag tærten ved 200 gr. i ca. 40 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it