Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær baconen i små tern, og steg dem i olie i bunden af en gryde, til de har afgivet fedtet. tilsæt løg og porre i skiver, og steg dem med over jævn varme. rør rundt, så de bliver bløde. Hæld bouillon på, og tilsæt timian og laurbærblade. lad det hele koge i ca. 5 min. Smag suppen til med salt og peber.
  2. fjern timian og laurbærblade, og hæld suppen i 4 ovnfaste skåle. Skær 4 runde stykker butterdej, så cirklerne dækker skålene, og tryk dejen fast på skålens sider. kom en skive bacon på hver, og stil skålene midt i ovnen ved 180 gr. i 10 min., eller til overfladen er gylden og baconen stegt.
  3. Server suppen med det sprøde butterdejslåg.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it