Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted dækket med et klæde.
  2. Del dejen i 2 kugler. Rul dem ud til 1 cm tykke cirkler. Skær hver af dem i 6 trekanter. Læg en pølse over. Rul dejen sammen om pølsen fra den brede ende.
  3. Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø. Bag hornene ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Server med ketchup.
Tips!
Hvis ikke du kan skaffe små brunchpølser, kan du bruge almindelige pølser og skære dem til, så de passer i størrelsen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it