Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Pizza med peperoni og kartofler
4 portionspizzaer
Pizza med peperoni og kartofler
Dej:
25 g gær
3¼ dl vand
300 g pizzamel
1 tsk. salt
Tomatsauce:
1 stilk bladselleri
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano
¾ tsk. salt
Fyld:
1 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i en skål, og kom vand i. Rør det sammen, til gæren er opløst. Rør salt i. Tilsæt begge slags mel, men hold 100 g tilbage af pizzamelet. Rør dejen sammen. Drys mel på bordet, og kom dejen ud på det. Ælt dejen godt, til den er elastisk og meget smidig, 5-10 min. Undervejs tilsætter du de 100 g hvedemel.
  2. Kom dejen tilbage i skålen, og læg et rent viskestykke over. Lad dejen hæve ca. 1 time.
  3. Lav 4 kugler af dejen, og læg dem på et meldrysset bord. Tryk dejen flad til en cirkel med hænderne. Rul dejen ud, til den er ca. ½ cm tyk. Læg dejen over på bagepapir. Bøj evt. kanten ind hele vejen rundt, så kanten bliver lidt højere end resten af pizzaen.
  4. Tomatsauce: Pil løget, og skær det i tern. Skær gulerod og bladselleri i meget fine tern. Hak hvidløgsfeddene. Kom alle ingredienserne til tomatsaucen i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge. Rør i gryden jævnligt. Det tager ca. 10 min. Saucen skal være tyktflydende.
  5. Fyld: Riv kartoflerne i tynde skiver på råkostjernet. Fordel tomatsaucen over pizzabundene. Fordel kartoffelskiver og peperoni over. Drys osten over. Drys oregano over, og dryp med olivenolie.
  6. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min. Lav 2 pizzaer ad gangen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it