Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel tomatsaucen over pizzabunden. Fordel mozzarellaosten over. Drys evt. parmesan over. Drys oregano over, og dryp med olivenolie. Bag pizzaen.
  2. Pesto: Kom basilikumbladene i en foodprocessor eller blender sammen med finthakket hvidløg og salt. Miks det sammen. Tilsæt panderistede pinjekerner og friskrevet parmesanost. Miks igen. Tilsæt olien lidt ad gangen, til der dannes en jævn tyk sauce. Pestoen kan holde sig et par dage i køleskab.
  3. Fordel friske skiver af tomat, basilikumblade og lidt pesto over pizzaerne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it