Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 10 min. Kog jordbærrene op 2-3 min. i 2 spsk. vand og de 50 g sukker. Tag ryden fra varmen. Kom let afdryppede husblasblade i, og smelt dem. Blend jordbærmassen jævn i en blender eller foodprocessor. Kom 1½ spsk. jordbærmasse i 6 hjerteforme fra eva trio, hvis du vil servere fromagen på denne måde, vil du servere den i en skål, springer du bare dette punkt over og går videre.
  2. Pisk æggeblommerne med sukkeret, og rør rom i. Rør lidt af æggemassen i jordbærmassen, og rør herefter blandingen i resten af æggemassen. Pisk æggehviderne og fløden stiv hver for sig. Vend først æggehviderne i og herefter flødeskummet i.
  3. Fordel fromagen over jordbærmassen i hjerteformene, og kom resten i en skål. Eller kom det hele i en skål, hvis du ikke bruger hjerteforme. Lad fromagen stivne i køleskabet 6 timer. Vend fromagerne ud på desserttallerkner, hvis du har lavet hjerter.
  4. Husblas kan godt drille, men følg denne vejledning, så kan det ikke gå galt: 1. Læg et blad husblas ad gangen ned i en skål med koldt vand, og lad dem udbløde 10 min. – også selvom der står 5 min. på emballagen. 2. Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad, men pas på, den ikke får for meget varme, især i mikroovnen. Så hold øje med den, og giv den kun, så den lige er smeltet. 3. Vigtigt: Afkøl husblassen, så den kun er lunken, når den kommes i. Bland lidt af æggemassen i husblassen. Derefter vender du husblasblandingen i
Tips!
Hvis du laver hjerter, kan du fryse dem i 4 timer, så er de supernemme at få hele ud af formen. Lad dem optø ca. 20 min., inden du serverer dem.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk