Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kødet i et ovnfast fad med tætsluttende låg. Skær sellerien i 2 x 2 cm tern. Pil og skær løgene i mindre tern. Pil hvidløgsfed og hak groft. Fordel selleri, løg og hvidløg omkring kødet. Kom timian i. Hæld øl ved, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 160 gr. i ca. 4 timer på midterste ovnribbe. Si skyen, der er ved kødet, over i en gryde, du skal bruge ca. 3 dl, så hvis der ikke helt er det, så spæd med lidt vand. Tag grønsagerne op på en tallerken. Skær fedtlaget af kødet. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler i lidt grove stykker.
  2. Smelt smørret i en gryde, og rør hvedemelet i. Rør den siede væske i, og kog saucen igennem 2-3 min. under omrøring. Kom grønsager og kød i, og kog det sammen et par min. under omrøring. Smag til med salt og peber.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og salt. Saml dejen med ægget. Lad dejen hvile i køleskab i ½ time.
  4. Smør et ovnfast fad ca. 17 x 26 cm, eller brug en tærteform. Kom kødsaucen i. Udrul dejen til et låg, og læg den over formen. Pensl med æggehvide. Snit nogle ridser i dejen, så dampen kan slippe ud under bagningen. Bag den ca. 30 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Annonce
Pin it