Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
Persillesaucen er god til fisk.
Persillesauce
4 personer
20 g smør
2 spsk. hvedemel
2 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i, og tilsæt lidt mælk ad gangen under piskning. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring.
  2. Smag saucen til med citronsaft, sukker, persille, salt og peber.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it