Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Prøv denne persillekylling med hjemmelavet agurkesalat - du vil ikke fortryde det!
Sådan gør du:
  1. Kom godt skyllet persille ind i kyllingen, og bind lårene sammen med en kødsnor. Brun kyllingen på alle sider i smør i en stegegryde. Tilsæt vandet, og lad kyllingen stege ca. 1¼-1½ time under tætsluttende låg, til den er gennemstegt. Kyllingen er gennemstegt, når den saft, der løber ud, når man løsner låret, er klar. Låret skal også være nemt at løsne.
  2. Tag kyllingen op. Skum skyen for fedt. Ryst eller rør melet ud i fløden, og rør det i skyen. Lad saucen småkoge ca. 5 min. under omrøring, hvis der er brugt hvedemel, og 1 min., hvis det er majsstivelse, du har brugt. Smag saucen til med salt, peber og evt. gelé. Giv evt. saucen farve med lidt saucekulør
  3. Rabarberkompot: Skær 350 g rabarber i 1 cm tykke skiver. Kom dem i en gryde med 2 spsk. vand og 1½ dl sukker. Kog dem langsomt op. Når rabarberne er møre, kommes kompotten i en skål og afkøles.
  4. Agurkesalat med dild: Snit en agurk i tynde skiver. Brug gerne et råkostjern. Lav en lage ved at blande 1 dl hvidvinseddike med ½ dl vand og 3 spsk. sukker samt lidt salt og peber. Afkøl lagen, og bland 1 spsk. hakket frisk dild i. Vend agurkeskiverne i lagen. Lad gerne salaten trække en times tid tildækket i køleskab inden servering. Pynt med frisk dild.
  5. Gammeldags grøn salat med syrlig fløde: Vend skyllet og afdryppet grøn hovedsalat i en dressing af piskefløde rørt tyk med lidt æbleeddike og smagt til med sukker.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it