Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Denne ret er en dansk udgave af italienernes elskede risotto. Så er du vild med risotto, må du ikke undlade at prøve denne version. Her har vi lavet retten med perlespelt, men du kan også bruge perlebyg.
Sådan gør du:
  1. Skær løget i små tern. Svits løg og korn i smør i en gryde, til smørret er klart. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så byggen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld væske, når den forrige er opsuget.
  2. Kog bygottoen ca. 25 min. i alt. 3. Rør bygottoen med fløde. Smag til med salt og peber. Fordel bygottoen i dybe tallerkner, og top anretningen med tomater, persille og ost. Kan du ikke skaffe svendbo ost, kan du erstatte den med en anden mild fast ost.
Velbekomme!
Annonce
Pin it