Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm smørret i en lille kasserolle. Hak løget fint, og steg det i smørret i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys melet på, og steg det med et par min. Hæld vinen på, og lad den koge op over jævn varme under omrøring. Bland fløde og mælk sammen, og hæld det i, pisk under omrøring, til saucen er kogt op. Tilsæt osten, og lad det hele koge godt sammen, mens du rører i gryden, til osten er smeltet. Lad det koge igennem, og krydr med muskat, salt og peber.
  2. Steg bacon sprødt på en pande eller i ovnen, og læg det på køkkenrulle.
  3. Kog penne i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten. Vend pastaen i ostesauce, og drys med knust bacon og purløg.
  4. Spis pastaretten med en grøn salat til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it