Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i. Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
  2. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør først de 2 spsk. appelsinsaft og lidt af chokoladeblandingen i husblassen. Rør denne blanding i chokoladeblandingen. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  3. Skyl hindbærerne, og afdryp dem. Skræl fersknerne, og skær kødet i tern. Bland hindbær og ferskentern sammen med de 3 spsk. appelsinsaft. Fordel det i små glas, som du har låg til – vi har brugt nogle syltetøjsglas. Fordel moussen over. Luk glassene til.
  4. Stil glassene i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt evt. med et hindbær og lidt frisk mynte, måske er du heldig at finde lidt vilde bær.
Velbekomme!
Annonce
Pin it