Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog og afkøl saltlagen. Kom den i en stor glasskål. Læg slaget heri. Læg en tallerken over, så kødet bliver under lagen.
  2. Dæk skålen til med plastfilm. Stil den i køleskab. Lad slaget trække 2 døgn.
  3. Tag slaget op af saltlagen, og læg det på et stort skærebræt. Bank evt. slaget lidt ud, så tykkelsen er ensartet.
  4. Drys med peber og allehånde. Fordel løg og persille over. Rul stramt sammen, som en roulade. Snør pølsen stramt med en bomuldskødsnor.
  5. Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til lige at kunne dække pølsen. Kom laurbærblade, løg, peberkorn og pølsen i. Bring vandet i kog. Lad pølsen småkoge ca. 2 timer under låg. Tag pølsen op på et fad. Lad den køle af, til den er lunken. Læg pølsen i en fryseegnet plastpose, den kan også tåle varme. Læg pølsen i posen i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over. Læg noget tungt i den øverste form, og bind evt. formene stramt sammen med snor. Stil pølsen i køleskab natten over.
  6. Skær kødet i tynde skiver.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it