Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Grill peberfrugterne under ovngrillen, til de begynder at branke og skindet bobler op. Afkøl dem under et klæde. Pil skindet af dem. Lav en ridse igennem peberfrugten, så den åbner sig. Fjern kernerne.
  2. Svits kød, hvidløg og løg i olie, til kødet har skiftet farve. Kom tomater, mandler, rosiner, persille, kanel, chili, frugttern og eddike i. Kog det sammen ca. 10 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og peber. Fordel blandingen i peberfrugterne. Server retten pyntet med hvid gedeostesauce, granatæbletern og tortillaer.
  3. Hvid gedeostesauce:
  4. Blend 100 g frisk, blød og mild gedeost med 50 g smuttede mandler og 3-4 spsk. vand. Smag til med salt og peber. Du kan også bare servere cremefraiche til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl og Bente Nissen Lundsgaard / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312