Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Cremefyldte kiks og kager kan være fyldt med spændende overraskelser, alt efter hvilken smag du vælger at tilsætte cremen. Det lille ekstra krydderi kan du bruge i både de søde kager og de salte kiks.
Peanutbutter cookies
ca. 13 stk. sandwich
Peanutbutter-cookie
3½ dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
100 g smør
1 æg
2 spsk. kærnemælk
Flødeostecreme:
4 spsk. flormelis
Sådan gør du:
  1. Bland mel, bagepulver og salt i en skål.
  2. Pisk smør, sukker, jordnøddesmør, æg og kærnemælk i en skål med en håndmikser, til det er lækkert cremet.
  3. Rør mel- og smørblandingen sammen til en ensartet dej. Form dejen til en tyk pølse, og skær den i 26 stykker (kagerne bliver store, men du kan også vælge at lave dem mindre, så de ikke er helt så voldsomme). Tril kugler af dejen, og tryk dem flade på en bageplade med bagepapir, og lav riller med en gaffel.
  4. Stil pladen i ovnen på andenøverste ribbe ved 180 gr., og bag kagerne i ca. 10 min
  5. Rør flødeostecremen sammen, og kom en skefuld mellem 2 kager. Læg de kager, der bliver spist med det samme, sammen med cremen, og vent med resten. De er bedst nysammenlagte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it