Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. 1. Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
  2. 2. Smør en springform (22 cm i diameter) med lidt smør. Klip bagepapir til – først en rund bund, så papir til formens sider. Kom bagepapiret i formen, og pensl det med smeltet smør. Sigt majsstivelse over smørret. Kom marengsen i formen. Bag Pavlovaen i ovnen ved 180 gr. i 10 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag kagen videre 50 min. Sluk for ovnen, og lad Pavlovaen køle helt af. Den skal have en sprød skal og et skumfidusagtigt indre.
  3. 3. Pisk fløden til skum, og fordel den over Pavlovaen. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern. Fordel ternene over flødeskummet sammen med blåbær, og pynt evt. med frisk mynte.
Tips!
Du kan evt. blende et par kiwier til pure og servere det til Pavlovaen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk