Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Pavlova er New Zealands nationaldessert. Her er den serveret med kiwifrugt og jordbær, men man serverer den også med andre friske bær som blåbær og hindbær.
Pavlova med kiwi
8-10 personer
1/2 tsk. vaniljeessens
3 3/4 dl sukker
1 tsk. vineddike
4 spsk. kogende vand
Desuden:
2-3 tsk. majsstivelse
Desuden:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5 min.
  2. Smør en springform på 22 cm i diameter med lidt smør. Klip bagepapir til – først en rund bund som lægges i formen, så papir til formens sider. Pensl bagepapiret med smeltet smør, sigt majsstivelse over, og kom marengsen i formen. Bag pavlovaen i ovnen ved 180 gr. i 10 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr. og bag videre 45 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaen køle helt af. En p avlova skal have en sprød skal og et skumfidusagtigt indre.
  3. Pisk fløden til skum, og fordel den over pavlovaen. Skræl kiwifrugterne, skær dem i skiver, og fordel skiverne over flødeskummet evt. sammen med jordbærskiver, og pynt evt. med frisk mynte.
Tips!
Man kan evt. blende et par kiwier til puré og servere det til pavlovaen.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it