Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmikser. Det tager ca. 5-10 min.
  2. Smør en springform med lidt smør. Klip bagepapir til – først en rund bund, og læg den i formen, så papir til formens sider. Pensl bagepapiret med smeltet smør. Sigt majsstivelse over. Kom marengsen i formen. Bag kagen i ovnen ved 180 gr. i 10 min. på midterste ovnribbe. Skru ned til 150 gr., og bag videre 45 min. Sluk for ovnen, og lad pavlovaen køle helt af. Den skal have en sprød skal og et skumfidusagtigt indre.
  3. Pisk fløden til skum, og fordel den over pavlovaen. Skyl og nip jordbærrene, og halver dem. Fordel dem over kagen. Pynt med frisk mynte.
Tips!
Du kan evt. blende 300 g jordbær med 1 dl flormelis og 2 spsk. citronsaft og servere det som en sauce til desserten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk