Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Afpuds mørbraden for sener og hinder. Skær den i 2 cm tykke bøffer. Vend bøfferne i hvedemel, salt og peber. Brun bøfferne på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter 2-3 min. på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand, og lad dem dryppe af.
  3. Skær gulerødderne i tynde stænger og agurken i tern. Halver tomaterne. Bland alle grønsagerne med pastaen. Skyl og afdryp spinaten. Bland grønsagerne i pastaen. Fordel mørbradbøfferne over.
  4. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender, og miks det sammen. Vend pestoen i.
Tips!
Har du ikke løvstikke, kan du komme ekstra persille i pestoen i stedet.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Annonce
Pin it