Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak valnødderne groft. Skær courgetten i ca. 1½ × 1½ cm tern, og varm olien på panden. Steg courgetteternene et par min. Skær hvidløg i tynde skiver, og steg dem og valnødderne med det sidste min. Krydr med rosmarin, citronsaft, salt og peber.
  2. Kog pasta i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten.
  3. Vend pastaen med pandens indhold. Riv skinken fra hinanden, og bland den i pastaretten, eller server den til. Riv parmesanosten, og drys den over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it