Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Pasta og nudler
Tomatpestoen er meget smagstæt og rigtig god til pasta. Konsistensen er fast, du kan justere den med mere olie eller lidt af kogevandet fra pastaen, hvis du ønsker det. Den er også god i sandwich.
Sådan gør du:
  1. Kog tomaterne i vinen i ca. 10 min., og lad det køle af. blend vin, tomater, hvidløg, chili og olie sammen. smag til med salt og peber.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  3. rist græskarkernerne i lidt olie på en pande, og rør rundt, til de er poppet færdig.
  4. Hæld vandet fra pastaen, bland den med så meget af tomatpestoen, som du synes, og gem resten på køl. Anret sammen med store, optøede rejer og ristede græskarkerner. Pynt evt. med dild.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it