Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget. Skær courgetten i tern og peberfrugten i strimler. Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillonen ved, og kog det sammen 5 min. Vend pastaen i.
  3. Afpuds mørbraden for sener, skær den i 2 cm tykke bøffer, og krydr dem med salt og peber. Brun mørbradbøfferne i olie på en pande. Steg dem herefter ca. 2 min. på hver side ved jævn varme.
  4. Kom pastablandingen på et fad. Fordel mørbradbøffer, kvarte cherrytomater, mozzarellaost i tern og basilikum over.
  5. Energi pr. person: 2740 kilojoule (660 kcal) Energifordeling: Protein: 48 g – 30 % Kulhydrat: 66 g – 41 % Fedt: 21 g – 29 %
Tips!
Du kan også komme den rå peberfrugt over retten i stedet.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk