Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget. Skær courgetten i tern og peberfrugten i strimler. Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillonen ved, og kog det sammen 5 min. Vend pastaen i.
  3. Afpuds mørbraden for sener, skær den i 2 cm tykke bøffer, og krydr dem med salt og peber. Brun mørbradbøfferne i olie på en pande. Steg dem herefter ca. 2 min. på hver side ved jævn varme.
  4. Kom pastablandingen på et fad. Fordel mørbradbøffer, kvarte cherrytomater, mozzarellaost i tern og basilikum over.
  5. Energi pr. person: 2740 kilojoule (660 kcal) Energifordeling: Protein: 48 g – 30 % Kulhydrat: 66 g – 41 % Fedt: 21 g – 29 %
Tips!
Du kan også komme den rå peberfrugt over retten i stedet.
Velbekomme!
Annonce
Pin it