Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget, og svits det i olien. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen i ca. 5 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i bouillonen. Kog kort igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Skær laksen i tern på ca. 3 x 3 cm, læg dem på bagepapir, og krydr med salt og peber. Stil pladen i ovnen ved 225 gr. i 5 min.
  4. Kom ærter i saucen, varm den hurtigt igennem, og vend den i pastaen. Fordel laks og dild over.
  5. TIDSFORBRUG: 30 MIN., HERAF ARBEJDSTID: 30 MIN.
  6. 2620 kilojoule (630 kcal) Protein: 36 g – 23 % Kulhydrat: 78 g – 51 % Fedt: 18 g – 26 %
Velbekomme!
Annonce
Pin it