Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødternene gyldne og gennemstegte.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  3. Skær courgetten i små tern, og svits dem i olie på en pande. Vend dem i pastaen.
  4. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det jævnt. Vend pestoen i pastaen, og fordel kylling og evt. lidt friskhakket chili over.
Tips!
I stedet for courgette kan du også bruge grønne asparges og fordele parmaskinke, bagt i ovnen 12 min. ved 225 gr., over retten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it