Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingekødet i tern.
  2. Knæk den træede ende af aspargesene, og skær dem i 3 cm stykker. Snit løgene. Svits løgene i smørret i en gryde. Tilsæt bouillon og citronsaft. Kog det op. Kom kyllingetern i, og lad dem simre 5-6 min. under låg. Kom fløde og asparges i. Kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i aspargessaucen. Pynt med halve cherrytomater, oliven, ristede pinjekerner og basilikum. Giv friskhøvlet parmesan til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it