Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Start med farsen: kom oksekødet i en skål. Hak løget meget fint, og riv hvidløget. rør farsen med løg, hvidløg, mælk, havregryn, timian, æg, salt og peber. lad farsen hvile lidt i køleskabet.
  2. Bring en gryde med letsaltet vand i kog. form små kødboller af farsen med en teske, og kog dem, til de kommer op til overfladen. tag kødbollerne op med en hulske. gem lidt af kogevandet.
  3. Skær selleristænglen i små tern, hak løg og hvidløg fint. Svits grønsagerne i olie. tilsæt tomatkoncentrat og lidt kogevand fra kødbollerne samt paprika og oregano. lad saucen simre i 5 min. uden låg. Smag til med salt, sukker og peber, og tilsæt kødbollerne.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, hæld vandet fra, og vend tomatsaucen i pasta sammen med spinat og basilikumblade. drys med friskrevet parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it