Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løget fint. Varm olien, og steg løgene i ca. 5 min. Fjern løgene fra panden, og skru op for varmen.
  2. Brun kødet af, hvis det er nødvendigt, så hæld mere olie på.
  3. Skær tomaten i små tern, og steg dem med et par min. Drys melet på, og lad det stege med lidt. Hæld bouillonen på, tilsæt løgene, og lad det hele koge i ca. 2 min. Hæld fløde og tomatkoncentrat på, og kog det i 1 min. Fjern gryden fra varmen, og tilsæt salvie, salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og vend den i saucen. Drys evt. med lidt friskhakkede salvieblade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it