Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom bacon, hele upillede hvidløgsfed og græskarkød i tern i et smurt ovnfast fad. Stil det i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min., til græskarkødet er mørt. Courgetter skal kun have 20 min. Tag hvidløgsfeddene op, og pres indholdet ud af dem.
  2. Bland olivenolie, hvidløgsmasse, citronsaft, chili og sukker i en skål.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den i en sigte. Kom den tilbage i gryden, og bland livenolieblandingen i sammen med græskar og bacon. Fordel retten i dybe tallerkner, og pynt med friskreven parmesan og evt. oliven og basilikum.
Velbekomme!
Annonce
Pin it