Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern, og krydr med salt og peber. Steg det gyldent og gennemstegt i olivenolie på en pande.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  3. Skær tomaterne i tern. Rens chilien, og hak den fint. Er den meget stærk, skal der ikke så meget i. Hak og svits løget kort i olien i en dyb pande. Tilsæt chili og hvidløg, og svits kort. Tilsæt tomater og 2-3 spsk. pastakogevand. Kog det sammen ca. 5 min. uden låg. Smag til med salt og peber. Er det ved at koge tørt, tilsæt lidt ekstra vand.
  4. Vend sauce og pasta sammen i gryden. Fordel kylling over. Drys parmesan over. Pynt med basilikum.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it