Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær løg og courgette i små tern. Svits løg og courgette 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Tilsæt rosmarin, bouillon og fløde, og lad retten småkoge ca. 2 min. Skyl spinaten grundigt, og kom den i. Kog den kort med, til den falder sammen. Smag til med salt og peber.
  2. Steg baconskiverne gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i spinatblandingen. Fordel halve tomater og oliven over. Drys groft smuldret bacon over. Pynt med friske spinatblade, basilikum og parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it