Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød husblassen i koldt vand ca. 10 min. Kog indmaden af passionsfrugter, appelsinsaft og sukker sammen i en gryde 1-2 min. Tag gryden fra varmen. Kom let afdryppet husblas i gryden og rør, til den er smeltet. Fordel ca. 1½ spsk. af passionsfrugtblandingen i hver af 6 forme, som du først har foret med plastfilm. Her har vi fordelt fromagen i eva trios
  2. silikoneforme med 6 runde huller, men da fromagen nemt slipper denne formtype, skal de ikke fores med plastfilm. Pres resten af passionsfrugtblandingen gennem en sigte.
  3. Pisk mascarponen igennem. Rør passionsfrugtsaften og vaniljekorn i. Pisk fløden til skum, og vend den i. Fordel romagen i formene.
  4. Stil fromagen i køleskabet 4-5 timer, til den er stivnet.
Velbekomme!
Annonce
Pin it