Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Start med chokoladecremen. Bring fløden til kogepunktet, og tag gryden fra varmen. Smelt hakket hvid chokolade heri. Køl blandingen helt af i køleskab, gerne natten over. Pisk det cremet.
  2. Sigt flormelis ned i en skål. Vend de blendede mandler i. Pisk stuetempererede æggehvider stive i en skål. Tilsæt sukkeret, og pisk videre til en sej marengs.
  3. Vend flormelis og mandelmel i marengsen lidt ad gangen, indtil blandingen er ensartet. Farv marengsen med levnedsmiddelfarve. Hæld blandingen i sprøjtepose med en 10 mm’s tylle, og sprøjt den ud i cirkler med en diameter på 3 cm på en bageplade med bagepapir. Lad de ubagte macarons hvile i ca. 30 min., inden du bager dem i en forvarmet ovn ved 150 gr. varmluft i 12-15 min. Lad kagerne køle helt af, inden de løftes fra pladen med en paletkniv
  4. Kom chokoladecremen i en sprøjtepose, og fordel det på halvdelen af kagerne. Læg den anden halvdel på kagen.
Tips!
Blend mandlerne i en blender eller minihakker, eller køb en pose mandelmel
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk