Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Lad familien være med, når der skal laves påskeæg, det er så hyggeligt.
Sådan gør du:
  1. Skold og smut mandlerne. Smelt sukkeret på en stålpande, til det er gyldent. Kom mandlerne på, og vend rundt. Fordel det på bagepapir på en bageplade. Når det er afkølet, hakkes det med en stor kniv på et skærebræt.
  2. Ælt marcipanen med den hakkede hårde nougat. Lav 10-12 marcipanæg med fyld af blød nougat i midten. Stil dem tildækket i køleskabet en times tid på bagepapir.
  3. Hak chokoladen, og smelt to tredjedele af den i mikroovn eller over vandbad. Rør resten af chokoladen i. Dyp æggene i chokoladen, og lad det stivne på bagepapir. Sæt et glansbillede fast på hvert æg med lidt glasur rørt af flormelis og lidt vand.
Tips!
Rør evt. 2 spsk. whisky eller cognac i marcipanen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it