Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Her har vi byttet den traditionelle vaniljeis ud med hindbærsorbet.
Pærer belle Hélène
4 personer
8 dl vand
2 dl sukker
Chokoladesauce:
½ dl vand
Desuden:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Skræl og halver pærerne. Fjern stilk og kernehus. Bring vand, sukker, citronsaft og evt. flækket vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen, og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
  2. Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres lun.
  3. Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerkner. Pynt med flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk