Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

En ægte fransk klassiker. Lav eventuelt dagen før, så er desserten klar på ingen tid.
Pære belle Hélène
(4 pers.)
8 dl vand
2 dl sukker
4 spsk. citronsaft
Chokoladesauce:
½ dl vand
Desuden:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Skræl og halver pærerne. Fjern stilk og kernehus.
  2. Bring vand, sukker, citronsaft og vaniljekorn fra en flækket vaniljestang i kog. Kom pærerne i lagen og kog dem 5-10 min., til de er møre. Afkøl pærerne i lagen.
  3. Hak chokoladen. Kog fløde og vand op. Kom chokoladen i, og sluk for varmen. Rør, til chokoladen er smeltet. Chokoladesaucen skal serveres lun.
  4. Pisk fløden til skum. Tag pærerne op af lagen. Anret pærer, chokoladesauce og is på tallerkner. Pynt med panderistede mandelflager og en klat flødeskum.
Tips!
Kom evt. 1-2 tsk. fintrevet usprøjtet appelsinskal i chokoladesaucen.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri