Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tynde strimler. Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødstrimlerne, til de er gyldne.
  2. Skær løget i små tern. Skær auberginen i 1 cm tern. Skær rensede peberfrugter i strimler. Svits løg, aubergine og peberfrugter i olivenolie i en gryde 3-4 min. Tilsæt bouillon, og lad retten simre 5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Vend pastaen i grøntsagerne. Vend kødet i. Pynt med skyllet og afdryppet spæd salat og parmesanost.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it