Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
En perfekt dessert for lækkersultne pandekageelskere.
Pandekager a la bananasplit
10-12 stk.
4 dl mælk
150 g hvedemel
½ tsk. salt
2 tsk. sukker
4 æg
25 g smør
Desuden:
2 spsk. sukker
20 g smør
Cremeskildpaddesauce:
1½ dl fløde
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Rør mælk, hvedemel, salt og sukker sammen, til det er jævnt. Rør æg, appelsinskal og appelsinsaft i. Lad dejen trække 30 min. Smelt smørret, og rør det i.
  2. Bag 10-12 pandekager i smør på en pande.
  3. Smelt sukkeret, til det er gyldent på en pande. Kom smørret i, og smelt det. Steg kort bananerne gyldne i sukkerblandingen.
  4. Kog fløden op i en lille gryde, og sluk for varmen. Kom skildpadderne i, og mos dem ud, så de smelter i den varme fløde. Server saucen lun eller kold.
  5. Server pandekagerne med flækkede bananer, mandelflagedrys, is og skildpaddesauce. Pynt evt. med mynte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it