Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Vælg de hårde græskar, såkaldte vintergræskar, som hokkaido, kalabas eller butternut til denne tilberedning, og varier smagen med drys af ost, salt, sesam eller din yndlingskrydderiblanding.
Sådan gør du:
  1. Flæk græskarret, fjern kernerne, og skær det i både. Pensl med olie, drys med salt, og bag græskarbådene ved 200 gr. i 0-15 min. Tjek mørheden med en spids kniv, inden du tager dem ud af ovnen.
Tips!
Nogle af de store pyntegræskar ligner de spiselige græskar i skuffende grad, men smagen er bitter, og de er helt uspiselige.
Velbekomme!
Annonce
Pin it