Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Vælg de hårde græskar, såkaldte vintergræskar, som hokkaido, kalabas eller butternut til denne tilberedning, og varier smagen med drys af ost, salt, sesam eller din yndlingskrydderiblanding.
Sådan gør du:
  1. Flæk græskarret, fjern kernerne, og skær det i både. Pensl med olie, drys med salt, og bag græskarbådene ved 200 gr. i 0-15 min. Tjek mørheden med en spids kniv, inden du tager dem ud af ovnen.
Tips!
Nogle af de store pyntegræskar ligner de spiselige græskar i skuffende grad, men smagen er bitter, og de er helt uspiselige.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri