Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Laksen kan serveres varm eller kold. Den varme udgave bages, mens I nyder forretten.
Ovnbagt laks
6 personer
Knap 2 kg filet af en frisk eller optøet laks, netto ca. 1 1/2 kg smør, salt og peber
Sådan gør du:
  1. Hvis du har købt en rigeligt stor lakseside, kan du skære det tyndeste og det tykkeste af, sådan at fisken præsenterer sig pænt og kan tilberedes nogenlunde ensartet. Overskuddet kan sagtens bruges en anden dag, f.eks. i en pastaret.
  2. Føl efter med pegefingeren og mærk, hvor der sidder en række lodrette ben. Træk dem ud et efter et, sådan at fisken er fuldstændig benfri.
  3. Pensl laksen med smeltet smør, drys den med salt og peber, og bag den ca. 25 min. i en 200 gr. varm ovn. Serveres nylavet eller kold og pyntet med f.eks. spæde salater, der er vendt i olie-citron-marinade og citronskiver. Supernemt. Kan gøres ovnklar dagen før.
Tips!
Egnet til buffet. Der må ikke være så meget som et eneste glemt ben i fisken! Kontroller det meget nøje, inden den stilles i ovnen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it