Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
På denne tid af året er det lykken at lade duften af simrende gryderetter sprede sig i huset, mens man hygger indendørs med kreative projekter.
Sådan gør du:
  1. Snit kødskiverne i kanten, og vend dem i hvedemel med salt og peber. Brun kødet i olie, og tag det op. Skær løg, gulerod og bladselleri i meget små tern. Svits det i gryden et par min. Tilsæt øl, og kog det op. Tilsæt hvidløg og flåede tomater. Krydr med salt og peber. Kog op, og læg kødet i.
  2. Lad retten småkoge under låg ca. 1½ time.
  3. Nip og kog bønnerne 5 min. i letsaltet vand. Afdryp dem i en sigte. Skær blommerne over, og fjern stenene. Skær blommerne i både. Smelt smørret på en pande, til det er gyldent. Steg blommebådene gyldne på begge sider. Kom bønnerne i, og vend rundt. Krydr med salt og peber. Fordel blandingen over ossobucoen. Pynt med persille.
Tips!
Bestil evt. kalveskank i forvejen hos din slagter.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it